WorkSelect. Een nieuwe kijk op recruitment en flexibiliteit.

Welkom bij WorkSelect. Een nieuw inititatief op het gebied van recruitment en flexibiliteit. Met ons vernieuwende model zijn wij daadwerkelijk in staat om betere dienstverlening bieden tegen aanzienlijk lagere (inhuur)kosten. 

Het spel veranderen we niet. Wel de regels.
We werken niet met recruitmentfees of omrekenfactoren, maar voor een vast bedrag per maand bent u bij ons altijd verzekerd van optimale flexibiliteit in uw personeelsplanning zonder afnameverplichtingen en overnametermijnen van 1040 uur.

Kleine verandering. Groot verschil
Een ogenschijnlijk kleine verandering die grote mogelijkheden biedt voor zowel onze klanten, als de mensen waarmee we werken. 


“Door de nieuwe benadering van WorkSelect hebben wij er vanuit WorkSelect eigenlijk een collega bij gekregen die ons meer oplevert dan de dienstverlening ons kost. De focus ligt bij hen enkel op de dienstverlening en dat leidt soms tot verrassende inzichten en besparingen”

- Michel Drenth, Directeur Vleems Convenience Snacks B.V. -

Als u meer wilt weten over wat de dienstverlening van WorkSelect voor u kan betekenen, dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen.

U kunt ons dagelijks van 8.00 tot 17.00 bereiken op onderstaande contactgegevens of u kunt een bericht achterlaten middels het contactformulier in de linker kolom.

WorkSelect

Bezoekadres:           Eerste Bokslootweg 8
Postcode + Plaats:   7821 AT Emmen
Telefoonnummer:     0528 – 202 856
Mailadres:                 info@workselect.nl